Για την πλοήγηση


Επισκευές Θερμοσυσσωρευτών ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ στη Νίκαια


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ 5ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ


Η Ηλεκτροτεχνική – Μισιρλάκης Στέλιος στη Νίκαια διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και κατάλληλη τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον έλεγχο, την συντήρηση & την επισκευή, σε όλα τα μοντέλα των θερμοσυσσωρευτών
(Malag, Kreft,juno, Stiebel eltron, Roos, AEG, ΘΕΡΜΙΣ, ΘΕΡΜΟΚΑΛ, ΘΕΡΜΟΝΤΙΝ, ΘΕΡΜΟΕΛΛΑΣ, Siemens, Dimplex, Baukchnecht, Unidare, Ήφαιστος, Thermostore, Thermil) αξιόπιστα και με επαγγελματισμό σε όλη την Αττική.

Ο άρτιος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την πείρα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να επισκευάσουμε τον θερμοσυσσωρευτή σας ώστε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στη θέρμανση.

Συγκεκριμένα, η συντήρηση και η επισκευή περιλαμβάνουν:

Παράλληλα, η επιχείρησή μας εκτός από την επισκευή και το service του θερμοσυσσωρευτή σας διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από λεπτούς και καλαίσθητους θερμοσυσσωρευτές που σας προσφέρουν οικονομική αυτόνομη θέρμανση σε όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας καθώς και υψηλό design.

Όλοι οι θερμοσυσσωρευτές και οι εργασίες μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενώ είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε σε όλη την Ελλάδα.


stiebelletron
stiebelletron
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ Τιμή
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL ELTRON ETS 200 732€
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL ELTRON ETS 300 846€
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL ELTRON ETS 400 992€
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL ELTRON ETS 500 1150€
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL ELTRON ETS 600 1280€