Για την πλοήγηση


Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ στη Νίκαια


Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Η επιχείρηση Ηλεκτροτεχνική – Μισιρλάκης Στέλιος με έδρα τη Νίκαια και συνεργάτες που εξυπηρετούν όλη την Ελλάδα σας παρέχει ηλιακούς αλλά και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες της εταιρείας ΘΕΡΜΥΚ και αναλαμβάνει υπεύθυνα και άμεσα την τοποθέτησή τους καθώς και τη συντήρηση τους όταν αυτό απαιτείται.

Επωφεληθείτε από την ενέργεια του ήλιου και ταυτόχρονα προστατεύστε το περιβάλλον.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες σας παρέχουν δωρεάν ζεστό νερό μόνο με τη βοήθεια του ήλιου και της ενέργειάς του. Παράλληλα, κάνετε άμεση απόσβεση των χρημάτων που έχετε επενδύσει καθώς δεν καταναλώνετε καθόλου ηλεκτρικό ρεύμα.

Όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε από την Ηλεκτροτεχνική στη Νίκαια διαθέτουν εγγύηση 5-12 ετών και γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε όλοι σήμερα κάνουμε και ευκολίες πληρωμής με άτοκες δόσεις.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα στο χώρο σας, ακόμα και σε κεραμοσκεπές ενώ δίνεται και η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος για το δοχείο και τους συλλέκτες.

Η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι από τις πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εξασφαλίσετε την καλή και ορθή λειτουργία του για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα.

Προσφέρουμε μοναδικές τιμές για επισκευές - συντήρηση & service, για όλες τις μάρκες των ηλιακών θερμοσίφωνων.